Bedrijfsgeschiedenis

Begin 2005 werd MixTech opgericht als leverancier van componenten en machines voor Bulk & Solids Handling en voor de mechanische voorbehandeling van afvalwater.

Na een succesvolle opstart, werd in 2006 de vennootschap Bulk & Solids Handling, kortweg BSH bvba opgericht.

Sinds 2021 heeft BSH de rechtsvorm aangenomen van een Besloten Vennootschap (BV) conform het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen.

Exclusieve vertegenwoordiger

Als exclusieve vertegenwoordiger voor Belgiƫ en Luxemburg, levert BSH bv alle onderdelen, componenten en machines uit het leveringsprogramma van verschillende constructeurs gevestigd in Italiƫ en in Duitsland.

Bulk & Solids Handling: MIX SRL, YOUNG-MASSA, FANSIDER, VENANZETTI VIBRAZIONI, POFER, MEL FER SRL en SHA GmbH.

Machines voor de mechanische voorbehandeling van afvalwater: X2 SOLUTIONS

Ook uitvoeringen met ATEX certificaat zone 20-21-22 inwendig en zone 21-22 uitwendig behoren tot de mogelijkheden van de firma BSH bv.

Voor de voedingsindustrie zijn certificaten verkrijgbaar in overeenstemming met de Richtlijnen 1935/2004 EC en 2023/2006 EC.

Met meer dan 25 jaar ervaring is BSH bv de geschikte partner om elke klant advies op maat te geven bij het kiezen van de geschikte machine of component voor installaties van droge stofbehandeling en voor de mechanische voorbehandeling van afvalwater.